Jump to content

Welcome to RennTech.org Community, Guest

There are many great features available to you once you register at RennTech.org
You are free to view posts here, but you must log in to reply to existing posts, or to start your own new topic. Like most online communities, there are costs involved to maintain a site like this - so we encourage our members to donate. All donations go to the costs operating and maintaining this site. We prefer that guests take part in our community and we offer a lot in return to those willing to join our corner of the Porsche world. This site is 99 percent member supported (less than 1 percent comes from advertising) - so please consider an annual donation to keep this site running.

Here are some of the features available - once you register at RennTech.org

  • View Classified Ads
  • DIY Tutorials
  • Porsche TSB Listings (limited)
  • VIN Decoder
  • Special Offers
  • OBD II P-Codes
  • Paint Codes
  • Registry
  • Videos System
  • View Reviews
  • and get rid of this welcome message

It takes just a few minutes to register, and it's FREE

Contributing Members also get these additional benefits:
(you become a Contributing Member by donating money to the operation of this site)

  • No ads - advertisements are removed
  • Access the Contributors Only Forum
  • Contributing Members Only Downloads
  • Send attachments with PMs
  • All image/file storage limits are substantially increased for all Contributing Members
  • Option Codes Lookup
  • VIN Option Lookups (limited)

Recommended Posts

Purchased an 04 Cayenne at auction the other day finally got it here and it wont start I did the typical replace the battery since the other was dead (2 years old) as I got under the seat to change the battery I noticed some surface rust on the seat base as I was unbolting the seat, I also had moisture on the battery uppon removal.  I have complete power to everything just will not start I am seeing a message on the display saying check brake lights as well.    I have looked at the starter relay and it is clicking when you try to crank it.  also the key sometimes locks into the ignition if you try to crank it a few times requiring to push the release button in the ignition switch to remove.      (the Car came from New Jersey is my guess for the rust) 

Share this post


Link to post
Share on other sites

well I took it to the dealership to be looked at while on the trailer I noticed 2 drain plugs on the bottom of the vehicle one under the A pillar and one under the rear door I pulled the one out from under the pillar on driver side and about 2-2.5 gallons of water came pouring down so I think I may be facing wet/ corroded wiring.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.