Jump to content

Welcome to RennTech.org Community, Guest

There are many great features available to you once you register at RennTech.org
You are free to view posts here, but you must log in to reply to existing posts, or to start your own new topic. Like most online communities, there are costs involved to maintain a site like this - so we encourage our members to donate. All donations go to the costs operating and maintaining this site. We prefer that guests take part in our community and we offer a lot in return to those willing to join our corner of the Porsche world. This site is 99 percent member supported (less than 1 percent comes from advertising) - so please consider an annual donation to keep this site running.

Here are some of the features available - once you register at RennTech.org

  • View Classified Ads
  • DIY Tutorials
  • Porsche TSB Listings (limited)
  • VIN Decoder
  • Special Offers
  • OBD II P-Codes
  • Paint Codes
  • Registry
  • Videos System
  • View Reviews
  • and get rid of this welcome message

It takes just a few minutes to register, and it's FREE

Contributing Members also get these additional benefits:
(you become a Contributing Member by donating money to the operation of this site)

  • No ads - advertisements are removed
  • Access the Contributors Only Forum
  • Contributing Members Only Downloads
  • Send attachments with PMs
  • All image/file storage limits are substantially increased for all Contributing Members
  • Option Codes Lookup
  • VIN Option Lookups (limited)

Recommended Posts

2011 Cayenne Turbo.  Battery is approximately 1 year old.  I have searched a bunch of similar threads but have not come across one that has a fix when both rear doors are not unlocking.  The problem is that both rear door do not unlock via remote, pressing the unlock button in the car or from turning car off.  The only way to unlock the door is by using the door handle inside.  I thought that I may have had a bad actuator but it would be quite strange to have both doors quit working simultaneously.  I also did a scan with my Icarsoft scan tool and came up with a code 000843 Central locking closing unit.  Anybody else had this issue before?  Any Ideas?

Edited by av8sky

Share this post


Link to post
Share on other sites
    You can remove these ads by becoming a Contributing Member.

I do not think I fixed this issue but it is working for now.  I made my first post after a lot of internet searches and brainstorming with the car.  I started listening to some of the sounds the locks were making and then I decided to hit the the lock button many times very fast (I was trying to see if I could unstick something) and one of the doors unlocked and I remembered I shot some wd40 in that door's lock actuator mechanism.  I sprayed the other side and locked and unlocked several times and it works at least right now.  I am thinking that this might be a sign that both actuators will need replaced at some point but I hope not.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.