Jump to content

Welcome to RennTech.org Community, Guest

There are many great features available to you once you register at RennTech.org
You are free to view posts here, but you must log in to reply to existing posts, or to start your own new topic. Like most online communities, there are costs involved to maintain a site like this - so we encourage our members to donate. All donations go to the costs operating and maintaining this site. We prefer that guests take part in our community and we offer a lot in return to those willing to join our corner of the Porsche world. This site is 99 percent member supported (less than 1 percent comes from advertising) - so please consider an annual donation to keep this site running.

Here are some of the features available - once you register at RennTech.org

  • View Classified Ads
  • DIY Tutorials
  • Porsche TSB Listings (limited)
  • VIN Decoder
  • Special Offers
  • OBD II P-Codes
  • Paint Codes
  • Registry
  • Videos System
  • View Reviews
  • and get rid of this welcome message

It takes just a few minutes to register, and it's FREE

Contributing Members also get these additional benefits:
(you become a Contributing Member by donating money to the operation of this site)

  • No ads - advertisements are removed
  • Access the Contributors Only Forum
  • Contributing Members Only Downloads
  • Send attachments with PMs
  • All image/file storage limits are substantially increased for all Contributing Members
  • Option Codes Lookup
  • VIN Option Lookups (limited)

Yuans Walter

Members
  • Content Count

    4
  • Donations

    $0.00 
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About Yuans Walter

  • Rank
    Member

Profile Fields

  • From
    Los angeles
  • Porsche Club
    PCA (Porsche Club of America)
  • Present cars
    2004 Cayenne Turbo

Recent Profile Visitors

289 profile views
  1. Hi, this is very stressed me out, here is a long story; 1 month ago that my 04 CTT's driver side fuel pump went out, thanks this forum that i searched and pulled the fuse to force run on the passenger pump to drove couple days, it was running fine and i didnt drive hard, car was totally normal. the nightmare comes after the new fuel pumps came in, i changed both but now sometimes it gets so hard to start, have to crank for 20-30 seconds even it finally starts it will stall in 1 second that i have to press on gas to make it alive(never happen during cold start in the morning, only happens after i drove it and parked for like 10-30 minutes, drove on the freeway, if i try to pass or accelerate the fuel will cut off and engine turned off, i had to put in neutral to move the car on the shoulder and start it again to drive away which is very dangerous. i installed the old fuel pumps back and pulled the left pump fuse, same thing! which didnt happen when my old driver pump went bad. Whats the magic here? i assumed that i connected a fuel line wrong between the pumps? but the car drives fine most of the times, someone please help, thank you!
  2. 04 Cayenne Turbo, when i accelerate hard the right front is having loud knock noise, you can feel something is knocking with vibration. I went to a shop they said if is the sounds of Axle, so i got a new one and changed it, the knocking noise still exist, anyone had this same problem please give a little help. thanks!
  3. 04 Cayenne Turbo, The dash is show a car with tailgate in RED while im driving, it will keep Beep every time i take off from a stop, it is very annoying. I did make sure the glass and the tailgate are closed. anyone know this RED trunk dash message is for the glass or the tailgate? it must be a broken sensor that i want find it to adjust or unplug it or short it out in the meantime while im looking for a new trunk sensor to replace.
  4. Hi, im a new Cayenne owner, recently just bought a 04 turbo but the PCM doesnt work at all, no sound, doesnt eject the disc or anything, it will turn on but screen will show all black and once i push the power button it will just turn off ( you can tell the LCD is off not on with all black color). i did try 1 4 8 reset and took out the unit and opened and re flow with a heat gun, nothing helped, i believe i need another new unit. My question here, my car came with factory BOSE sound, which means it has MOST fiber Optic connection for the factory amp, can i just get any 04-07 PCM 2.1 and plug in it will support the Bose amp (i looked on ebay, all the back connections are same compare to mine) or i have to look for a PCM unit off a factory Bose system car? thanks for reading.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.