Jump to content

The RennTech.org community is Member supported!  Please consider an ANNUAL donation to help keep this site operating.
Click here to Donate

Welcome to RennTech.org Community, Guest

There are many great features available to you once you register at RennTech.org
You are free to view posts here, but you must log in to reply to existing posts, or to start your own new topic. Like most online communities, there are costs involved to maintain a site like this - so we encourage our members to donate. All donations go to the costs operating and maintaining this site. We prefer that guests take part in our community and we offer a lot in return to those willing to join our corner of the Porsche world. This site is 99 percent member supported (less than 1 percent comes from advertising) - so please consider an annual donation to keep this site running.

Here are some of the features available - once you register at RennTech.org

  • View Classified Ads
  • DIY Tutorials
  • Porsche TSB Listings (limited)
  • VIN Decoder
  • Special Offers
  • OBD II P-Codes
  • Paint Codes
  • Registry
  • Videos System
  • View Reviews
  • and get rid of this welcome message

It takes just a few minutes to register, and it's FREE

Contributing Members also get these additional benefits:
(you become a Contributing Member by donating money to the operation of this site)

  • No ads - advertisements are removed
  • Access the Contributors Only Forum
  • Contributing Members Only Downloads
  • Send attachments with PMs
  • All image/file storage limits are substantially increased for all Contributing Members
  • Option Codes Lookup
  • VIN Option Lookups (limited)

dh986320S

Contributing Members
  • Content Count

    6
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About dh986320S

  • Rank
    Contributing Member

Contact Methods

  • Website URL
    http://
  • ICQ
    0

Profile Information

  • Gender
    Male

Profile Fields

  • From
    San Diego, CA
  • Porsche Club
    No
  • Present cars
    2003 Boxster S
  1. Thanks Loren. Car will no longer run. Had it idling and a series of warning lights fired off sequentially after the battery light and then the car shut down. It was flatbedded to the mechanic this morning, initial thoughts are the alternator are shot, but I'll get the official dianostic later. Will post the results.
  2. I've got a '03 986 S. The battery warning light came on while driving the car home yesterday. Nothing seemed amiss and all the electronics continued to work. I just had the 60k service done and an AOS replacement. Does anyone know if anything from that service, if not been properly refastened could wiggled loose and cause the warning light, or is it coincidental (story of my life with this car) and am I now looking at something more painful ($$). You guys have helped me out before, looking for some advice.
  3. I had the same problem last summer on my '03 S. Clutch pedal had progressively grown stiffer, then driving to work felt the pedal give. Clutch still engaged with no slippage, albeit much further in the pedal travel. Ended up being a cracked pressure plate.
  4. I've got a '03 986 S (six speed) with 49k miles that seems to have developed a roaring noise coming from the back left wheel at speeds exceeding 40mph. I was afraid it was the tires, but they only have 6k miles on them and the problem developed in one day. Parked the car at the office, on the drive home it sounded like I was driving a Jeep with mud tires, it's ridiculous on the freeway. Research on here sounds like I may have a bad wheel bearing. I'm not much of a DIY, so my question is what am I likely to get charged to replace the two rear wheel bearings. I've been visiting the deale
  5. Thanks, I'll try changing out the parking bulbs.
  6. Hi, new member here with probably a dumb question, but... I've got a '03 Boxster S that I've recently upgraded the standard lights to the Litronics I purchased online. Opted not to install the control unit that I received with the lights. Did the install and high/low beams and turn signals work fine. However, the parking lights don't function. Does anyone know if the parking lights are controlled by the second connectors that would go to the control unit or should they have worked without? Figured I'd ask before I bought new bulbs.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.