Jump to content

The RennTech.org community is Member supported!  Please consider an ANNUAL donation to help keep this site operating.
Click here to Donate

Welcome to RennTech.org Community, Guest

There are many great features available to you once you register at RennTech.org
You are free to view posts here, but you must log in to reply to existing posts, or to start your own new topic. Like most online communities, there are costs involved to maintain a site like this - so we encourage our members to donate. All donations go to the costs operating and maintaining this site. We prefer that guests take part in our community and we offer a lot in return to those willing to join our corner of the Porsche world. This site is 99 percent member supported (less than 1 percent comes from advertising) - so please consider an annual donation to keep this site running.

Here are some of the features available - once you register at RennTech.org

  • View Classified Ads
  • DIY Tutorials
  • Porsche TSB Listings (limited)
  • VIN Decoder
  • Special Offers
  • OBD II P-Codes
  • Paint Codes
  • Registry
  • Videos System
  • View Reviews
  • and get rid of this welcome message

It takes just a few minutes to register, and it's FREE

Contributing Members also get these additional benefits:
(you become a Contributing Member by donating money to the operation of this site)

  • No ads - advertisements are removed
  • Access the Contributors Only Forum
  • Contributing Members Only Downloads
  • Send attachments with PMs
  • All image/file storage limits are substantially increased for all Contributing Members
  • Option Codes Lookup
  • VIN Option Lookups (limited)

George Katsiaris

Contributing Members
  • Content Count

    4
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About George Katsiaris

  • Rank
    Contributing Member

Profile Information

  • Gender
    Male

Profile Fields

  • From
    Larnaca,Cyprus
  • Porsche Club
    Other
  • Present cars
    89' Targa 964
  • Former cars
    911 996 Carrera 4
    Cayenne 3.2 V6

Recent Profile Visitors

436 profile views
  1. Hi Loren Same issue Here Type: IDIS Model: BE 2580 Serial: 25108011 The original codes are PCM 06971 and Navi 03469. Both codes were derived from Piwis1 but they dont work. You think you can work your magic with this one too???
  2. Hi Loren i am facing the same issue with fault code 4460. Carried out all tests and even sent the pump for repair where they found a faulty circuit board and the pressure sensor. Replaced brake light switch, MAF sensor, Steering angle sensor. I replaced these components because i wasn't getting any values from them with the tester. Now with the pump repair i get the readings from these sensors but on the test drive the fault comes up again, 4460 Pressure sensor. BUT when i test drive the car and i accelerate very gently the fault doesn't come up. As soon as i accelerate above 3k rpm the light pops up. Any ideas?
  3. Hi Loren, Main system battery was replaced 3 years ago. Ordered a new one to replace it because as you said these cars have issues when battery is unstable or when the voltage drops below a certain point. Wizard: Checked fuses, relays and everything else basically but no water entered the car :(
  4. Hi Guys New to the forum as an active member!!! This is my first post so excuse me for any mistakes. To the problem now. I have a Cayenne 2008 GTS with 380,000km !!!!!!!!!!!!! On saturday i washed the car and since then various problems started appearing. I noticed that the car wouldn't lock with the remote nether unlock so i thought to my self that it is the remote battery despite the fact that i had no warning on the cluster. Next day morning i tried starting the car and it started fine but the "Check Tailights" warning came on. Got off the car to check the lights and they didn't work. I tried opening the boot to check the bulbs and i discovered that the rear lid wouldn't open either.Also as soon as the car starts the Alarm starts singing, not very loud though ( if my car was to be stollen i wouldn't hear the alarm, thats how low volume it was) So besides the locking and unlocking problem, taillights the rear lid problem appeared. I thought that it might be a fuse so i checked all fuses. Left and right fusebox and the one in the engine bay. All the fuses were ok. I plugged in the Durametric Proffessional cable and i come up with the fault code "1330 Rear convenience system control module - No signal/communication, test conditions are not-completed, fault is not currently active and is not causing a DTC light" I did a lot of online searching but couldn't find anything specific. My guess is that i need a new Vehicle Electrical System Control unit. Any ideas? Has anything similar happened to anyone? I am out of ideas and the Dealership here in Cyprus is no option. I used to work for them :) so i know whats going on!!!!!!!!!! Any info would be greatly appeciated!!!! P.S. Hope my post is ok. Dont want to be banned on my first post!!!!
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.