Jump to content

The RennTech.org community is Member supported!  Please consider an ANNUAL donation to help keep this site operating.
Click here to Donate

Welcome to RennTech.org Community, Guest

There are many great features available to you once you register at RennTech.org
You are free to view posts here, but you must log in to reply to existing posts, or to start your own new topic. Like most online communities, there are costs involved to maintain a site like this - so we encourage our members to donate. All donations go to the costs operating and maintaining this site. We prefer that guests take part in our community and we offer a lot in return to those willing to join our corner of the Porsche world. This site is 99 percent member supported (less than 1 percent comes from advertising) - so please consider an annual donation to keep this site running.

Here are some of the features available - once you register at RennTech.org

  • View Classified Ads
  • DIY Tutorials
  • Porsche TSB Listings (limited)
  • VIN Decoder
  • Special Offers
  • OBD II P-Codes
  • Paint Codes
  • Registry
  • Videos System
  • View Reviews
  • and get rid of this welcome message

It takes just a few minutes to register, and it's FREE

Contributing Members also get these additional benefits:
(you become a Contributing Member by donating money to the operation of this site)

  • No ads - advertisements are removed
  • Access the Contributors Only Forum
  • Contributing Members Only Downloads
  • Send attachments with PMs
  • All image/file storage limits are substantially increased for all Contributing Members
  • Option Codes Lookup
  • VIN Option Lookups (limited)

convertible top slow operation and whining noise


Recommended Posts

]MY99 c2 cab top has started just started to move very slow and make loud whining noises while operating. The windows operate at good speed and side flaps appear normal too. The deck lid and top opening and closing is where it seems to be the loudest and slowest. its almost as if something is putting a heavy strain on the mechanism. The top does operate from start to finish and vicde versa however much slower that in te past

Id appreciate any advice or experience in this...can this be fixed DIY?

Thanks-Pj

Link to comment
Share on other sites

  • 2 months later...

hey everybody the top has been working good since, but i notice the flaps have been slow if not opened can closed for a few days. dirty rails?separate resevoir?

also, my top will not function with the switch. i did try it with the door key and that works. all your hear is a click from the top when using the switch. the parking light brake is off when its up but turns all the lights/bulbs work before starting

thanks pj

Edited by pajamaguy28
Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.