Jump to content

Server Lease Renewal/Software Licenses

Our yearly server lease, software licenses, as well as hardware operating costs, ARE due Dec 6th, 2021. Our current donations have fallen far short of the funds we need to renew. Please remember the RennTech.org community is Member supported so please consider a donation to help...  THANK YOU!

Welcome to RennTech.org Community, Guest

There are many great features available to you once you register at RennTech.org
You are free to view posts here, but you must log in to reply to existing posts, or to start your own new topic. Like most online communities, there are costs involved to maintain a site like this - so we encourage our members to donate. All donations go to the costs operating and maintaining this site. We prefer that guests take part in our community and we offer a lot in return to those willing to join our corner of the Porsche world. This site is 99 percent member supported (less than 1 percent comes from advertising) - so please consider an annual donation to keep this site running.

Here are some of the features available - once you register at RennTech.org

  • View Classified Ads
  • DIY Tutorials
  • Porsche TSB Listings (limited)
  • VIN Decoder
  • Special Offers
  • OBD II P-Codes
  • Paint Codes
  • Registry
  • Videos System
  • View Reviews
  • and get rid of this welcome message

It takes just a few minutes to register, and it's FREE

Contributing Members also get these additional benefits:
(you become a Contributing Member by donating money to the operation of this site)

  • No ads - advertisements are removed
  • Access the Contributors Only Forum
  • Contributing Members Only Downloads
  • Send attachments with PMs
  • All image/file storage limits are substantially increased for all Contributing Members
  • Option Codes Lookup
  • VIN Option Lookups (limited)

Recommended Posts

Howdy Everyone,

 

 

I just completed a clutch kit replacement (clutch disk, pressure plate). After getting everything installed everything seemed to work great until reverse stops working. 
 

I climb under disconnect the linkage and reattach it and it will works fine for a few minutes. A few miles down the road it stops working again. When I put in the reverse gear its like first gear or its just not letting me get all the way over but it sure looks like when looking at the shifter. I can repeat this process several times with the same results.

 

So here I am pinging all those great minds on here for help or suggestions..

Fire away with any questions you may have to help troubleshoot..


Transmission was lowered on a tranny jack sat there and was raised back into position.

2002 Carrera 3.6 6 Speed

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.