Jump to content

Welcome to RennTech.org Community, Guest

There are many great features available to you once you register at RennTech.org
You are free to view posts here, but you must log in to reply to existing posts, or to start your own new topic. Like most online communities, there are costs involved to maintain a site like this - so we encourage our members to donate. All donations go to the costs operating and maintaining this site. We prefer that guests take part in our community and we offer a lot in return to those willing to join our corner of the Porsche world. This site is 99 percent member supported (less than 1 percent comes from advertising) - so please consider an annual donation to keep this site running.

Here are some of the features available - once you register at RennTech.org

  • View Classified Ads
  • DIY Tutorials
  • Porsche TSB Listings (limited)
  • VIN Decoder
  • Special Offers
  • OBD II P-Codes
  • Paint Codes
  • Registry
  • Videos System
  • View Reviews
  • and get rid of this welcome message

It takes just a few minutes to register, and it's FREE

Contributing Members also get these additional benefits:
(you become a Contributing Member by donating money to the operation of this site)

  • No ads - advertisements are removed
  • Access the Contributors Only Forum
  • Contributing Members Only Downloads
  • Send attachments with PMs
  • All image/file storage limits are substantially increased for all Contributing Members
  • Option Codes Lookup
  • VIN Option Lookups (limited)

Jhrsmail

Members
  • Content Count

    5
  • Donations

    $0.00 
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About Jhrsmail

  • Rank
    Member

Profile Fields

  • From
    L.A.
  • Present cars
    957 cayenne
  1. Had to put this on back burner due to work, but I'm attacking it today. I can't seem to get the intake and injectors lined up. I have the injectors loosely installed and I'm trying to position the intake between it and the block. Any pointers? How did everyone do this? Thx
  2. I'll keep this thread alive I guess. I got it off now. But I'm having problems getting the membrane housing off of the valve cover.. side note: wow, there's a lot of sludge on my valves !!!!
  3. Well. I have the manifold loose. I can't seem to get the fuel pressure sensor plug off the sensor. That may be what is keeping it from coming loose. Any ideas how to take it off? I'll try to post pics .. almost got this off..
  4. All of you that have done this: did you replace all gaskets? (Intake, valve cover, etc..) or just the membrane with the square piece?
  5. Well, I joined the party... I've tried to replace the membrane as well without success. I couldn't get to the last triple square, and maybe somewhat stripped the middle one. I may attempt it again with moving the coolant hoses.. If not, I'll be taking it to the dealership for the valve cover install. I have no codes, but the whistling seems to be getting worse. I like the 957, but this job is a pain for sure, gone are the days of Autozone 10.00 PCV valve pulled from the top of valve cover, 2 min install..
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.