Jump to content

The RennTech.org community is Member supported!  Please consider an ANNUAL donation to help keep this site operating.
Click here to Donate

Welcome to RennTech.org Community, Guest

There are many great features available to you once you register at RennTech.org
You are free to view posts here, but you must log in to reply to existing posts, or to start your own new topic. Like most online communities, there are costs involved to maintain a site like this - so we encourage our members to donate. All donations go to the costs operating and maintaining this site. We prefer that guests take part in our community and we offer a lot in return to those willing to join our corner of the Porsche world. This site is 99 percent member supported (less than 1 percent comes from advertising) - so please consider an annual donation to keep this site running.

Here are some of the features available - once you register at RennTech.org

  • View Classified Ads
  • DIY Tutorials
  • Porsche TSB Listings (limited)
  • VIN Decoder
  • Special Offers
  • OBD II P-Codes
  • Paint Codes
  • Registry
  • Videos System
  • View Reviews
  • and get rid of this welcome message

It takes just a few minutes to register, and it's FREE

Contributing Members also get these additional benefits:
(you become a Contributing Member by donating money to the operation of this site)

  • No ads - advertisements are removed
  • Access the Contributors Only Forum
  • Contributing Members Only Downloads
  • Send attachments with PMs
  • All image/file storage limits are substantially increased for all Contributing Members
  • Option Codes Lookup
  • VIN Option Lookups (limited)

Cruise uncontrolling


Recommended Posts

I have a 1999 C2 6 speed with a cruise problem. Basically, the green light comes on with the switch at the end of the control stalk as normal, but the cruise will only work for about 1-2 minutes after starting the car. After that time the speed slowly drops off until the cruise is not working at all. Even if I turn it off and on, or reset it, the cruise will not start to work again until after the car has been shut off for a while (like over night).

A work order from the mechanic of a previous owner says "the cruise works while the generator is disconnected". Is this possibly a grounding issue or???

All input would be appreciated.

Link to comment
Share on other sites

I fixed my cruise, It was a wear contact inside the brake switch, It send positive to the module,I opened the switch, cleaned It. Fixed!

Thanks for the input. I checked all electrical connections and the cruise now works. I can't be sure, but I think it was the main plug connection into the cruise unit was not making proper contact.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.