Jump to content

The RennTech.org community is Member supported!  Please consider an ANNUAL donation to help keep this site operating.
Click here to Donate

Welcome to RennTech.org Community, Guest

There are many great features available to you once you register at RennTech.org
You are free to view posts here, but you must log in to reply to existing posts, or to start your own new topic. Like most online communities, there are costs involved to maintain a site like this - so we encourage our members to donate. All donations go to the costs operating and maintaining this site. We prefer that guests take part in our community and we offer a lot in return to those willing to join our corner of the Porsche world. This site is 99 percent member supported (less than 1 percent comes from advertising) - so please consider an annual donation to keep this site running.

Here are some of the features available - once you register at RennTech.org

  • View Classified Ads
  • DIY Tutorials
  • Porsche TSB Listings (limited)
  • VIN Decoder
  • Special Offers
  • OBD II P-Codes
  • Paint Codes
  • Registry
  • Videos System
  • View Reviews
  • and get rid of this welcome message

It takes just a few minutes to register, and it's FREE

Contributing Members also get these additional benefits:
(you become a Contributing Member by donating money to the operation of this site)

  • No ads - advertisements are removed
  • Access the Contributors Only Forum
  • Contributing Members Only Downloads
  • Send attachments with PMs
  • All image/file storage limits are substantially increased for all Contributing Members
  • Option Codes Lookup
  • VIN Option Lookups (limited)

Recommended Posts

While driving home stoped to put gas drove off fine ,stop really hard at the stop light till the abs kicked in when I took off the truck took off fine 2 seconds later it felt like it's in neutral and engage and run neutral again now it not moving and I try manual mode and still nothing I tried resting the battery and it still doesn't move and I can select gears PRND selected I scanned it and got code p0721 output sensor ,I ordered the part and changed it and still I got the code and still nothing have anyone ever have similar problem or have any idea ware greatly appreciated ,THANKS IN ADVANCE post-97945-141450012443_thumb.jpg

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Hey guys I finally got some time to check out the truck I checked all connectors at the tranny and they are all in good condition no corrosion and all well connected I further proceed to go under the pass seat directly at the TCU and verified all connector and all is well also and I have continuity ,I scan the car again and the same code come up p0721 ,what should I do next or what step to take ,Thanks again for the great help ,greatly appreciated

Link to comment
Share on other sites

  • 1 year later...

Hi,I have exactly the same issue. Did you solve the problem? I did all the checkings, tested it with durametric, changed fluid and nothing. Dont want to throw out transmission which is maybe good. I'm out of ideas, valve body - maybe but until this happened no issues with trans at all.

Link to comment
Share on other sites

Hi,I have exactly the same issue. Did you solve the problem? I did all the checkings, tested it with durametric, changed fluid and nothing. Dont want to throw out transmission which is maybe good. I'm out of ideas, valve body - maybe but until this happened no issues with trans at all.

Link to comment
Share on other sites

Hi,I have exactly the same issue. Did you solve the problem? I did all the checkings, tested it with durametric, changed fluid and nothing. Dont want to throw out transmission which is maybe good. I'm out of ideas, valve body - maybe but until this happened no issues with trans at all.

it turned out my Tranny pump was broken ,my Tranny guy replaced it and I was all good again

Sent from my iPhone using Tapatalk

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...
  • 1 month later...

Transmission has main lockup gear burnt. I did full service of tranny and converter. I already bought new 11 liters of atf. Now it is time to put it in. BTW I have possibility to do shaft bearing and I will also decat the pig. My tranny guy said that tranny failed because of heavy trailer (2 horses) I used to pull with ctt. He says this is not a car for such purpose.

Wysłane z mojego D6503 przy użyciu Tapatalka

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.