Jump to content

Welcome to RennTech.org Community, Guest

There are many great features available to you once you register at RennTech.org
You are free to view posts here, but you must log in to reply to existing posts, or to start your own new topic. Like most online communities, there are costs involved to maintain a site like this - so we encourage our members to donate. All donations go to the costs operating and maintaining this site. We prefer that guests take part in our community and we offer a lot in return to those willing to join our corner of the Porsche world. This site is 99 percent member supported (less than 1 percent comes from advertising) - so please consider an annual donation to keep this site running.

Here are some of the features available - once you register at RennTech.org

  • View Classified Ads
  • DIY Tutorials
  • Porsche TSB Listings (limited)
  • VIN Decoder
  • Special Offers
  • OBD II P-Codes
  • Paint Codes
  • Registry
  • Videos System
  • View Reviews
  • and get rid of this welcome message

It takes just a few minutes to register, and it's FREE

Contributing Members also get these additional benefits:
(you become a Contributing Member by donating money to the operation of this site)

  • No ads - advertisements are removed
  • Access the Contributors Only Forum
  • Contributing Members Only Downloads
  • Send attachments with PMs
  • All image/file storage limits are substantially increased for all Contributing Members
  • Option Codes Lookup
  • VIN Option Lookups (limited)
Sign in to follow this  
CarlOrton

Can't add photo/avatar?

Recommended Posts

I've been trying for 2 days to have my photo added to my posts/profile.  I've clicked on the stock "image" where it says "change", and I've also gone to "edit my profile" / change photo. Each time I select the photo I want that's on my desktop, it sees it, I click done, and then nothing is updated.  Yes, I scrolled to the bottom to "save changes".

 

Any hints? Did I not contribute enough $$$ ?     ;-)

 

Thanks for any hints...

 

Carl

Share this post


Link to post
Share on other sites

I had a profile photo and decided to change it. The upload photo option did not work, exactly as described in original post above. I tried Chrome, IE-32, IE-64 all same. Restarted PC, browsers, no success. Finally I placed the new photo at a temporary URL and was able to load from the link. Tried to upload directly again to see if something had reset, same result it only uploads from URL. FYI if someone else has similar problems. 

Share this post


Link to post
Share on other sites

I had a profile photo and decided to change it. The upload photo option did not work, exactly as described in original post above. I tried Chrome, IE-32, IE-64 all same. Restarted PC, browsers, no success. Finally I placed the new photo at a temporary URL and was able to load from the link. Tried to upload directly again to see if something had reset, same result it only uploads from URL. FYI if someone else has similar problems. 

 

Send me the photo in a PM and I will try it.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.