Jump to content

Server Lease Renewal/Software Licenses

Our yearly server lease, software licenses, as well as hardware operating costs, ARE due Dec 6th, 2021. Our current donations have fallen far short of the funds we need to renew. Please remember the RennTech.org community is Member supported so please consider a donation to help...  THANK YOU!

Welcome to RennTech.org Community, Guest

There are many great features available to you once you register at RennTech.org
You are free to view posts here, but you must log in to reply to existing posts, or to start your own new topic. Like most online communities, there are costs involved to maintain a site like this - so we encourage our members to donate. All donations go to the costs operating and maintaining this site. We prefer that guests take part in our community and we offer a lot in return to those willing to join our corner of the Porsche world. This site is 99 percent member supported (less than 1 percent comes from advertising) - so please consider an annual donation to keep this site running.

Here are some of the features available - once you register at RennTech.org

  • View Classified Ads
  • DIY Tutorials
  • Porsche TSB Listings (limited)
  • VIN Decoder
  • Special Offers
  • OBD II P-Codes
  • Paint Codes
  • Registry
  • Videos System
  • View Reviews
  • and get rid of this welcome message

It takes just a few minutes to register, and it's FREE

Contributing Members also get these additional benefits:
(you become a Contributing Member by donating money to the operation of this site)

  • No ads - advertisements are removed
  • Access the Contributors Only Forum
  • Contributing Members Only Downloads
  • Send attachments with PMs
  • All image/file storage limits are substantially increased for all Contributing Members
  • Option Codes Lookup
  • VIN Option Lookups (limited)

Need help DME programming Code please!


account911

Recommended Posts

Could any one please help.

 

My 2002 Porsche 911tt turbo requires DME programming code, after I got Immobilizer code from one of nice dealer keyed in.   Their internet has been down over a week now.  Therefore they can not give its DME programming code yet.  Other dealers nearby are unwilling to provide.  

I do not know how and when those code erased.  My car is dead, could not drive at all.   

 

Could any body here please help to get DME programming code?

Greatly appreciate in advance any input!

Edited by account911
Link to comment
Share on other sites

10 hours ago, Loren said:

:welcomeani:

 

You can only get IPAS codes from a dealer - and in most cases after showing proof of ownership.

Sorry, no shortcuts for those.

 

Yes. I sent them ownership documents.  They said they know I am the owner but not allow giving out. Have to bring the car in and pay to program it.  One dealership nearby, even I went in person with ownerships documents, he still refused.  He said the car needs to tow in for diagnose and programming.

 

If you or any body know which dealer willing to provide the code after verification my ownership,  please let me know.  I sincerely appreciate that!

Link to comment
Share on other sites

On 1/20/2019 at 9:38 AM, Loren said:

What state and city, please?

My local dealer gave me mine with my car title and my driver's license - 5 minutes.

I just got the code from one of the nicest gentleman from dealer in CA.  I will stopped by there when visiting sometimes this year or so to see him ?️.

Much appreciated for your help !

Love this forum!

 

 

Link to comment
Share on other sites

I just called repair guy.  

The code works but alarm set off.  Now the car can started but as soon its key let's go then alarm set off and engine stops.  

The guy has been fixing my car was try to figure out what micro switch trigger it.

 

Could any one please help?

Any input greatly appreciate!

Edited by account911
Link to comment
Share on other sites

If the car started, then it has recognised the immobiliser code, so it sounds to me like the programming is correct.

 

Do you have the alarm siren?  Is it the siren which is going off when you remove the key?  The siren is to the right hand side of the battery, as you look at the car from the front.  If you have the siren then I suspect it has a bad backup battery inside.  With the ignition switched on, unplug the siren.  Then see if the alarm goes off when you switch the ignition off and remove the key.  You might get a beep from the alarm horn (a separate horn on the other side of the battery) when you lock the car, because the siren is disconnected.

 

Siren and Tilt Sensor.jpg

Link to comment
Share on other sites

22 hours ago, Richard Hamilton said:

If the car started, then it has recognised the immobiliser code, so it sounds to me like the programming is correct.

 

Do you have the alarm siren?  Is it the siren which is going off when you remove the key?  The siren is to the right hand side of the battery, as you look at the car from the front.  If you have the siren then I suspect it has a bad backup battery inside.  With the ignition switched on, unplug the siren.  Then see if the alarm goes off when you switch the ignition off and remove the key.  You might get a beep from the alarm horn (a separate horn on the other side of the battery) when you lock the car, because the siren is disconnected.

 

Siren and Tilt Sensor.jpg

Wow Wow Wow..... It works now !

You have saved my life!!!

Much appreciate for your help and to every one here.  This forum is rock !!!

Hopefully it will  done by this friday, repair guy said.

 

Thank you again to ALL !!!

Link to comment
Share on other sites

I went there few minutes ago.  The battery is charging ( he may not ever do that before on my car.  I think he lets it gone dead many times since I first towed there, 2 1/2 months already)

And He said, as soon as he lift the car up, its alarm went off.  And now everything put back together, engine will not started.  

Is it matter if He uses key open its door instead of remote control, while door is still opened wide?

Then he tries start the engine on but it did crank but not started.  

No code found, he says.

 

Seems the alarm locked the engine;

 

What I could do now?  Please help!

 

Much appreciate !

 

 

 

 

Edited by account911
Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.