Jump to content

The RennTech.org community is Member supported!  Please consider an ANNUAL donation to help keep this site operating.
Click here to Donate

Welcome to RennTech.org Community, Guest

There are many great features available to you once you register at RennTech.org
You are free to view posts here, but you must log in to reply to existing posts, or to start your own new topic. Like most online communities, there are costs involved to maintain a site like this - so we encourage our members to donate. All donations go to the costs operating and maintaining this site. We prefer that guests take part in our community and we offer a lot in return to those willing to join our corner of the Porsche world. This site is 99 percent member supported (less than 1 percent comes from advertising) - so please consider an annual donation to keep this site running.

Here are some of the features available - once you register at RennTech.org

  • View Classified Ads
  • DIY Tutorials
  • Porsche TSB Listings (limited)
  • VIN Decoder
  • Special Offers
  • OBD II P-Codes
  • Paint Codes
  • Registry
  • Videos System
  • View Reviews
  • and get rid of this welcome message

It takes just a few minutes to register, and it's FREE

Contributing Members also get these additional benefits:
(you become a Contributing Member by donating money to the operation of this site)

  • No ads - advertisements are removed
  • Access the Contributors Only Forum
  • Contributing Members Only Downloads
  • Send attachments with PMs
  • All image/file storage limits are substantially increased for all Contributing Members
  • Option Codes Lookup
  • VIN Option Lookups (limited)
Sign in to follow this  
Dlowe

2005 996 gauges for racing simulator

Recommended Posts

Hi everyone, I just got a set of gauges for a 2005 996. I'm building a simulator for PC and would like to wire the gauges to work with racing games. I am in need of the wiring diagrams for the cluster. If anyone has a picture or manual that can help me out it would be great! Looking for inputs, power, signal.

Share this post


Link to post
Share on other sites
    You can remove these ads by becoming a Contributing Member.

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Sign in to follow this  

  • Similar Content

    • By radial
      To all 996 owners with PSE, especially those with a 4S. 
       
      I think my 996 C4S exhaust behaves oddly. I think it's a fault but you might tell me it's normal behaviour. The problem is that I've always had this 'fault' on my car so I don't know if it's a fault or intentional behaviour. If you have the same car, perhaps you can shed some light on this.
       
      When I start it, it's noisy and sounds great. It quiets down as it runs for the first 5 mins. 
       
      I have the PSE system and when I press the button you can audibly hear the exhaust note change - quieter when on and louder when off. Default is off so loud.
       
      Here's the rub. Up to around 1500rpm it's got a good noise then it fades out to the point where it's so quiet it's like driving my partners Yaris. If I keep accelerating, when I get to around 3500rpm the exhaust suddenly gets loud again. I mean it's immediate - like someones flipping a switched marked loud. It sounds great. 
      It happens in 2nd and 3rd gears most noticeably and the PSE is in the 'off' position. If I have the PSE button on, then it's just quiet all the time and that works fine.
       
      So why the silent spot?

      I did read somewhere that German market cars might have had a system that turns on and off the PSE at certain speeds to prevent people driving round residential streets with a loud exhaust but information is thin and I don't think I was ever on UK cars. 
       
      I have also had a small go at checking vacuum pressure at idle on both sides of the Y piece in the engine bay but both hold good pressure. One side has only a microscopic leak but not enough to cause this kind of issue. 
    • By Roly
      Does anyone have a wiring diagram for the seat on a 2008/957 Cayenne which they can let me have?

      I’m trying to chase a fault where the passenger seat will motor up and down and the backrest will adjust forward and aft, but there is no response from the controls to move the seat unit forwards and backwards, or the four-way lumber support control.
       
      Thanks in anticipation...
    • By Ravi Matharu
      Hi,
       
      My 99 996 has started beeping twice when I press the key fob.
       
      It locks and then immediately unlocks.
       
      Also when opening the drivers side door, the window goes down when handle is pulled but goes straight back up when the handle is released. So the window obstructs the door closing.
       
      I have the following Durametric Alarm errors:
        11
      Voltage failure during alarm
      output
      Status: not present
      Frequency counter: 1 10
      Voltage failure at terminal 30
      with alarm system active
      Status: not present
      Frequency counter: 1 46
      Control locking synchronization

      Status: not present
      Frequency counter: 2 49
      K lead

      Status: not present
      Frequency counter: 1 21
      W lead ( DME immobilizer)

      Status: not present
      Frequency counter: 1  
      What's the best way to proceed with fixing this?
       
      Thanks
      Ravi
    • By moondoggy
      hopefully simple question.  helping 996 owner on facebook 996 site.  he asks if rear view mirror for 996 and 997 interchangeable.  
    • By Michael hurta
      Hi - 2002 996: Scoured the lists but can't find this particular cluster problem anywhere.  In short, my salvage cluster shows a list of errors on start up but my original was fine....  Here's the details.  My current cluster shows an intermittent airbag failure warning on the led screen followed by the idiot light.  It usually occurs at start up, clears at the stalk and the idiot light remains on, but flickers on occasion.  My mechanic had ruled out everything he could related to the airbag warnings and since he didn't have a spare cluster, couldn't swap to test for that. I personally purchased a salvage cluster, removed the battery terminals, installed it and it came to life (I'm also having to buy replacement connector housings because mine disintegrated).  The problem is the info screen pretty much scrolled through a variety of issues like oil pressure feedback, temp feedback, fuel feedback, etc.  The oil pressure gage was also unresponsive.  I expected the odometer to be wrong, but didn't expect all the errors.  I also started the car and while it ran, it did run rough, sputtered a bit.  Do I have a bad salvaged cluster?  Does the cluster need to be programmed (beside the odometer)?  
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.