Jump to content

The RennTech.org community is Member supported!  Please consider an ANNUAL donation to help keep this site operating.
Click here to Donate

Welcome to RennTech.org Community, Guest

There are many great features available to you once you register at RennTech.org
You are free to view posts here, but you must log in to reply to existing posts, or to start your own new topic. Like most online communities, there are costs involved to maintain a site like this - so we encourage our members to donate. All donations go to the costs operating and maintaining this site. We prefer that guests take part in our community and we offer a lot in return to those willing to join our corner of the Porsche world. This site is 99 percent member supported (less than 1 percent comes from advertising) - so please consider an annual donation to keep this site running.

Here are some of the features available - once you register at RennTech.org

  • View Classified Ads
  • DIY Tutorials
  • Porsche TSB Listings (limited)
  • VIN Decoder
  • Special Offers
  • OBD II P-Codes
  • Paint Codes
  • Registry
  • Videos System
  • View Reviews
  • and get rid of this welcome message

It takes just a few minutes to register, and it's FREE

Contributing Members also get these additional benefits:
(you become a Contributing Member by donating money to the operation of this site)

  • No ads - advertisements are removed
  • Access the Contributors Only Forum
  • Contributing Members Only Downloads
  • Send attachments with PMs
  • All image/file storage limits are substantially increased for all Contributing Members
  • Option Codes Lookup
  • VIN Option Lookups (limited)

Recommended Posts

I have a 2004 Cayenne S. I just got it recently, interior lights have never worked. I checked the fuse and it was blown. It calls for a 20 amp fuse but the blown one in it was a 25 amp. I had the key in the ignition if I remember correctly and put the new 20 amp fuse in and everything came on. Side note, I noticed a weird glitch with the light above the rear passenger side door and the switch on the main map reading light. The interior lights had gone off and I turned the back on and the backlight above to passenger side door was very dim. I slid the switch on the overhead console for the main map light and the rear light came back to full strength. I found that odd. Everything then worked fine. I took the key out. Next time I put the key in, immediately heard the fuse blow. Any ideas on where to start?

Link to post
Share on other sites
    You can remove these ads by becoming a Contributing Member.

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Similar Content

    • By Roly
      Does anyone have a wiring diagram for the seat on a 2008/957 Cayenne which they can let me have?

      I’m trying to chase a fault where the passenger seat will motor up and down and the backrest will adjust forward and aft, but there is no response from the controls to move the seat unit forwards and backwards, or the four-way lumber support control.
       
      Thanks in anticipation...
    • By denaliberry
      Hello Renntech Community. Hope everyone has had a lovely day/ evening. Well... After owning 2 previous porsche's there is no doubt we all run into A LOT of issues. I have an 04 Boxster S with 117K miles on her. Well taken care of, just recently had an oil change. While driving my car on the interstate i felt a drag in the acceleration.It felt like the clutch was slipping but after driving it a little more it cleared up...  (Previously was an oil leak, I tightened the drain plug and added more oil prior to this incident and all was well) Then, while driving the car would accelerate any more, I attempted to downshift but it kept happening. The car died after I pulled off on the highway and after continuous hours of attempting and failing I called a flat bed and had her taken home. I ran tests on the relay, All is well with it. I added gas and a octane booster to attempt to clean it out. That didnt work. Checked fuses and those are all good. I suspect a fuel pump but Im not sure. Thank you!
       
      - Hopefully this is all enough information to help me out 
       
      - Denali
    • By Gregg Hawkinson
      My console lid doesn’t seem to shut
    • By Bardia Manafi
      Hi all, just purchased a 1961 notchback 1600s, I have never drove a Porsche until the day I purchased this car, got the bug now and i love Porsches more than ever now, the car is in very good shape, but i want to change all the fluids, grease all the parts, and do all the maintenance there is, the oil was so dark when I checked the level and it was all the way to max line of the stick, i would appreciate if you guys can tell me where to buy all the maintenance parts, and where can I buy the shop manual, and what are the things I should do, there is a small leak on the floor from engine very small, but a palm size of oil from transmission on the ground,  thanks guys cheers😁

    • By wcp
      My front wheel was making a rattling noise for about the last week, and this morning as I drove out of my driveway and turned the wheel, I could hear a loud popping noise coming from my wheel whenever I turned. My best guess is that I drove over a pothole and the control arm / bushing moved out of place. Would this be covered under the OE warranty? Or should I take it to a mechanic?
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.