Jump to content

The RennTech.org community is Member supported!  Please consider an ANNUAL donation to help keep this site operating.
Click here to Donate

Welcome to RennTech.org Community, Guest

There are many great features available to you once you register at RennTech.org
You are free to view posts here, but you must log in to reply to existing posts, or to start your own new topic. Like most online communities, there are costs involved to maintain a site like this - so we encourage our members to donate. All donations go to the costs operating and maintaining this site. We prefer that guests take part in our community and we offer a lot in return to those willing to join our corner of the Porsche world. This site is 99 percent member supported (less than 1 percent comes from advertising) - so please consider an annual donation to keep this site running.

Here are some of the features available - once you register at RennTech.org

  • View Classified Ads
  • DIY Tutorials
  • Porsche TSB Listings (limited)
  • VIN Decoder
  • Special Offers
  • OBD II P-Codes
  • Paint Codes
  • Registry
  • Videos System
  • View Reviews
  • and get rid of this welcome message

It takes just a few minutes to register, and it's FREE

Contributing Members also get these additional benefits:
(you become a Contributing Member by donating money to the operation of this site)

  • No ads - advertisements are removed
  • Access the Contributors Only Forum
  • Contributing Members Only Downloads
  • Send attachments with PMs
  • All image/file storage limits are substantially increased for all Contributing Members
  • Option Codes Lookup
  • VIN Option Lookups (limited)

2002 996 rollover and airbag light intermittent.


Recommended Posts

Took my car in for regular service. Replaced belt and a new battery was installed. Tech noted that when they replaced the battery. They pulled the radio out to find the serial number to get the code for the radio. Since then I have noticed that when I make a sharp right turn or go over a bump the radio turns off, airbag and rollover light comes on including the lights on the door panels. When vechile is switched off the codes are gone until I run over a bump or right turn again. I think it is a lose connection somewhere but I can't figure it out. Tech said that it could be a glitch. I feel like smacking him over the head because I never had this issue. Any insights?

Link to comment
Share on other sites

 

That is weird, MkII radios don't use codes.

 

MY2002 was the last year for "wired" radios before they went to fiber optics (MOST) in MY2003.

 

If they caused the problem - they should fix the problem - for free.

 

Ah, ok. My bad. That makes sense now.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.