Jump to content

The RennTech.org community is Member supported!  Please consider an ANNUAL donation to help keep this site operating.
Click here to Donate

Welcome to RennTech.org Community, Guest

There are many great features available to you once you register at RennTech.org
You are free to view posts here, but you must log in to reply to existing posts, or to start your own new topic. Like most online communities, there are costs involved to maintain a site like this - so we encourage our members to donate. All donations go to the costs operating and maintaining this site. We prefer that guests take part in our community and we offer a lot in return to those willing to join our corner of the Porsche world. This site is 99 percent member supported (less than 1 percent comes from advertising) - so please consider an annual donation to keep this site running.

Here are some of the features available - once you register at RennTech.org

  • View Classified Ads
  • DIY Tutorials
  • Porsche TSB Listings (limited)
  • VIN Decoder
  • Special Offers
  • OBD II P-Codes
  • Paint Codes
  • Registry
  • Videos System
  • View Reviews
  • and get rid of this welcome message

It takes just a few minutes to register, and it's FREE

Contributing Members also get these additional benefits:
(you become a Contributing Member by donating money to the operation of this site)

  • No ads - advertisements are removed
  • Access the Contributors Only Forum
  • Contributing Members Only Downloads
  • Send attachments with PMs
  • All image/file storage limits are substantially increased for all Contributing Members
  • Option Codes Lookup
  • VIN Option Lookups (limited)

Recommended Posts

I just bought a 2002 Boxster with the Carbon Interior convertible. The radio went dead and I need to retrieve the code. Can you folks help me? Here are the specs.

 

Becker 1

Type 4462

Serial # 25013601

24/99

Car Vin # WP0CA29842U6253320

 

Link to post
Share on other sites
    You can remove these ads by becoming a Contributing Member.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Similar Content

    • By FlashingBlade
      2002 C2 manual:
       
      Problem: when parked outside in freezing temperatures, oil leaks from the lower oil pump connector, item 7 in diagram below. When parked in a warm environment, it remains dry.
       
      Anyone had that problem? Should I replace the gasket #8?
       
      M96.01/02/03 Oil Pump M96.04
      WWW.AUTOATLANTA.COM    
    • By larry meucci
      Installed a new alpine radio to replace my factory Porsche radio I kept the factory Bose sound system and the factory steering wheel controls still work!
      I think it looks pretty nice, very ecstatic about the new radio look.
      Easy to do
       
       
       
       
       
       
       
       




    • By Ayasick
      When I turn the radio on, all it says is 'wait'. How do I get to the 'code' screen?
      I have a type 4462
      Serial # 15077232
      What would the code be to unlock radio?
      Any help would be appreciated, thank you!
    • By Nick Radloff
      Hello. This is my first time posting as this is my first issue with my 2006 Cayenne S and this is also my first Porsche. The vehicle had an aftermarket radio in it when I purchased it and I changed that radio for another one that supported Apple CarPlay. both units are made by pioneer and after looking at the backs of them it appears to be plug and play. I changed everything out and fired it up and everything was great. No issues or errors and the sound worked fine and calls worked fine. The previous installer used only twisted ends and electrical tape to secure the wiring so I took the wiring apart and used wire nuts to make sure nothing came apart while it was being installed and for longevity. After starting the car back up, I received a brake proportioning fault and an oil pressure fault and it told me workshop fault as well. I pulled fuse 40 as I heard it resets the system and plugged it back in. The brake proportioning fault is gone but the oil pressure fault remains. I double checked my wiring work to make sure that I was not missing anything and nothing had come back apart. Everything is indeed attached and plugged in. 
       
      Now that I have finished my long-winded story, was this fault caused because I knocked something loose or because I left the fiber optic cabling unplugged for too long. I noticed that there was a red light coming from the input and of the fiber optic cabling a couple of times while I was rewiring it. Do I just need to reset this system using a better method or do you think something is wrong with it? 
       
      Any help would be appreciated and I intend on donating to this forum and website as it seems to be a true source of knowledge and help for the DIY Porsche enthusiast. Thank you in advance and I look forward to your responses.
    • By Paul Hasbany
      Hi there! 1st off, thank you for reading this! 2nd, is there a way to add a little more HP? 
       
      Thx all!

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.